Najnoviji proizvodi

- 30% Podloga za roštilj

Podloga za roštilj

990.00 рсд 690.00 рсд
- 25% Nelepljiva podloga za roštilj (2 pakovanja)
- 32% LCD Tabla za decu

LCD Tabla za decu

2,190.00 рсд 1,490.00 рсд
- 24% Robot kamerman

Robot kamerman

4,490.00 рсд 3,390.00 рсд
- 20% Super secko za spiralno sečenje

Izdvojeni proizodi

Kuća i bašta

- 30% Podloga za roštilj

Podloga za roštilj

990.00 рсд 690.00 рсд
- 25% Nelepljiva podloga za roštilj (2 pakovanja)
- 24% Robot kamerman

Robot kamerman

4,490.00 рсд 3,390.00 рсд
- 47% Wireless kamera (WiFi) – Sricam C8810, 1.3 MP
- 32% Višenamensko jastuče sa masažerom

Najbolje ocenjeni proizvodi

Korisni proizvodi

Dobrodošli na portal Svaštara prodaja ! Na našem sajtu ćete pronaći širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Od dečijih igračaka pa sve do pegli za kosu i uređaja za domaćinstvo renomiranih proizvođača.

Maksimalno se trudimo da ispoštujemo svakog našeg klijenta jer nam je zadovoljstvo naših kupaca uvek na prvom mestu.

Svaštara prodaja – uštedi kupujući!

Dužnost nam je da vam u našoj ponudi pružimo samo visokokvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama na tržištu jer čvrsto verujemo da je kupovina pravo a ne luksuz. Kupovinom preko našeg sajta ne samo da štedite svoj novac već i svoje dragoceno vreme! Imate mogućnost da putem online forme veoma brzo i lako poručite željeni proizvod koji ćemo u najbržem mogućem roku isporučiti na vašu kućnu adresu.

Poručivanje je dodatno pojednostavljeno jer vam nije potrebna kreditna kartica. Proizvode koje poručite jednostavno plaćate pouzećem prilikom dostave na vašu kućnu adresu. Naš najveći adut je poverenje i preporuke naših vernih kupaca.

  • KAKO PORUČITI PROIZVOD? Klikom na dugme „Dodaj u korpu“, „Naruči proizvod“, pozivom na telefon 065/572-75-28, putem sms-a, vibera mail-a ili facebook messenger-a.
  •   SIGURNA KUPOVINA. Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.
  • POVOLJNA DOSTAVA. Dostava na teritoriji Srbije, za dva radna dana i to po ceni od samo 190 din, za bilo koju količinu proizvoda. Isporuku vrši kurirska služba od 8-16h

Isporuka robe

Isporuka paketa se vrši na teritoriji Republike Srbije posredstvom kurirske službe BEX Express i AKS Express.

Kupac određeni artikal može poručiti ili putem telefona ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu. Nakon što putem sajta poruči željeni proizvod u navedenoj količini, kupac na e-mail adresu koju je naveo prilikom porudžbine dobija potvrdu o poručivanju. Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 1-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Za više detalja posetite našu stranicu isporuka robe


Reklamacije

Odustajanje od primljenog paketa

U slučaju da kupac odustane od dobijenog paketa, isti može da vrati u roku od 14 dana i to na sledeći način:

  1. Neophodno je da nam se kupac javi (telefonom ili e-mailom) i obavesti nas o odustajanju. Tada se sa kupcem dogovaramo o datumu pravljenja naloga za povrat.
  2. Kurir kurirske službe BEX ili AKS u roku od 1-3 radna dana (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) dolazi na adresu kupca kako bi preuzeo paket. Ako mu kurir sam ne da potvrdu o preuzimanju paketa, kupac je može zatražiti. Takođe može i odbiti da preda paket ako kurir iz nekog razloga nije u prilici da mu izda potvrdu.
  3. Kurir nam u roku od 1-3 dana vraća paket preuzet od kupca.
  4. Kada nam kupac vrati paket i kada ustanovimo da je sa proizvodom sve u redu, uplaćujemo novac. U roku od maksimalno 30 dana (povrat sredstava se najčešće vrši u roku od 7 dana) od dana prijema pošiljke. Uplaćujemo na tekući račun kupca iznos koji je platio sam kupac umanjen za iznos dostave.

Za detalje oko procedure reklamacije posetite našu stranicu reklamacije


Za više informacija pročitajte Politika privatnosti i uslovi korišćenja i Najčešće postavljena pitanja.

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi proizvoda, roka isporuke ili su vam potrebne dodatne informacije. Popunite formular za kontakt ili nas pozovite.

Uživajte u kupovini, uštedite kupujući putem portala svaštara prodaja! Vaša online prodavnica.