Najnoviji proizvodi

Dobrodošli na portal Svaštara prodaja ! Na našem sajtu ćete pronaći širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. Od dečijih igračaka pa sve do pegli za kosu i uređaja za domaćinstvo renomiranih proizvođača.

Maksimalno se trudimo da ispoštujemo svakog našeg klijenta jer nam je zadovoljstvo naših kupaca uvek na prvom mestu.

Svaštara prodaja – uštedi kupujući!

Dužnost nam je da vam u našoj ponudi pružimo samo visokokvalitetne proizvode po najpovoljnijim cenama na tržištu jer čvrsto verujemo da je kupovina pravo a ne luksuz. Kupovinom preko našeg sajta ne samo da štedite svoj novac već i svoje dragoceno vreme! Imate mogućnost da putem online forme veoma brzo i lako poručite željeni proizvod koji ćemo u najbržem mogućem roku isporučiti na vašu kućnu adresu.

Poručivanje je dodatno pojednostavljeno jer vam nije potrebna kreditna kartica. Proizvode koje poručite jednostavno plaćate pouzećem prilikom dostave na vašu kućnu adresu. Naš najveći adut je poverenje i preporuke naših vernih kupaca.

  • KAKO PORUČITI PROIZVOD? Klikom na dugme „Dodaj u korpu“, „Naruči proizvod“, ili putem mail-a: info@svastaraprodaja.rs
  •   SIGURNA KUPOVINA. Sve proizvode plaćate kuriru prilikom preuzimanja robe.
  • POVOLJNA DOSTAVA. Dostava na teritoriji Srbije, za 1-3 radna dana i to po ceni od 329 din. Isporuku vrši kurirska služba od 8-16h

Isporuka robe

Isporuka paketa se vrši na teritoriji Republike Srbije posredstvom kurirske službe BEX Express i AKS Express.

Kupac određeni artikal može poručiti ili putem mail-a , telefona ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu. Nakon što putem sajta poruči željeni proizvod u navedenoj količini, kupac na e-mail adresu koju je naveo prilikom porudžbine dobija potvrdu o poručivanju. Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 1-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Za više detalja posetite našu stranicu isporuka robe


Reklamacije

Potrošač reklamaciju može izjaviti usmeno ili putem telefona, pisanim putem na adresu trgovca, elektronskim putem, isključivo uz dostavu dokaza o kupovini. Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim putem ili elektronski, odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije koji ne može biti duži od 15 dana.

Za detalje oko procedure reklamacije posetite našu stranicu reklamacije


Za više informacija pročitajte Politika privatnosti i uslovi korišćenja i Najčešće postavljena pitanja.

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi proizvoda, roka isporuke ili su vam potrebne dodatne informacije. Popunite formular za kontakt ili nas pozovite.

Uživajte u kupovini, uštedite kupujući putem portala svaštara prodaja! Vaša online prodavnica.