Isporuka paketa se vrši na teritoriji Republike Srbije posredstvom City express-a.

Porudžbina stiže u roku od 48 sati osim ako u mesto Kupca citzy express ne dolazi svaki dan, onda je maksimalno 5 radnih dana.

Trošak poštarine varira, 250din je za Beograd dok za Srbiju moze da bude od 320 i više u zavisnosti od težine proizvoda i visine otkupa.

Robu možete samo zameniti za isti ili sličan proizvod.

Trošak zamene snosi Kupac.

U slučaju porudžbine većeg broja istog artikla obratite nam se radi dogovora o potencijalnom popustu na količinu, email info@svastaraprodaja.rs

– Na teritoriji Srbije šaljemo City Express-om, plaća se pouzećem i poštarina iznosi 320din ili više

– Na Kosovo i Metohiju može da se šalje sa visinom otkupa do 2000din, u slučaju da prelazi tu cifru potrebno je ili platiti avansno ili podeliti porudžbinu.
– U Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu šaljemo Post Pak-om kojim se plaćanje vrši pouzećem, s tim što prolazi kroz carinu i troškovi poštarine zavise od težine https://www.posta.rs/DocumentViewer.aspx?IdDokument=1001052&Dokument=privreda-paketske-inostranstvo-postpak-lat.pdf – U Hrvatsku takođe šaljemo putem pošte, dok se plaćanje vrši isključivo avansno, pre slanja. Troškovi poštarine su navedeni na sledećem linku https://www.posta.rs/DocumentViewer.aspx?IdDokument=155&Dokument=stanovnistvo-paketske-inostranstvo-paket-cir.pdf