Anatomski naslon za stolicu sa masažerom za pravilno sedenje za računarom

Imate problema sa bolovima u donjem delu leđa usled višečasovnog sedenja u kancelariji za računarom ili dugotrajne vožnje u automobilu? Predstavljamo Vam anatomski naslon za stolicu zahvaljujući kom će Vaša kičma osetiti znatno olakšanje, a Vaš kompletan organizam doživeti preporod – potporu sa masažerom za pravilnom držanje.

Anatomski naslon za stolicu je revolucionarni proizvod koji pruža potporu Vašem donjem delu leđa i specijalno je dizajniran tako da Vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Idealna potpora za kičmu sa masažerskim svojstvima omogućiće Vam pravilno držanje leđa i pravilno sedenje za računarom u svakom trenutku. Proizvod vrhunskih performansi napravljen je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom koja ima masažerska svojstva. Elastičan metalni ram potpore za kičmu obezbeđuje istoj stabilnost, a Vama mogućnost da je neograničeno koristite.

naslon za stolicu

Cirkulacija vazduha obezbeđena je prilikom korišćenja ove potpore, što znači da nećete imati utisak da Vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa i neće izazivati pojačano znojenje. Veoma lako se postavlja na radnu stolicu ili sedište u automobilu.Pružajući leđima dodatnu podršku, možete sebi pomoći u poboljšanju držanja i omoućiti sebi udobnije sedenje u neudobnim stolicama. Potpora za pravilno sedenje je jednostavan način da postavite kičmu u pravilan položaj. Jednostavno navucite potporu za pravilno sedenje preko naslona Vaše stolice i istog trenutka će te osetiti razliku. Možete je koristi kod kuće, u kancelariji ili kolima. Na centralnom delu ova specijalna potora je ojačana sa plastičnim masažnim delom za bolju podršku i masažu kičme.

anatomski naslon za stolicu sa masažerom za pravilno sedenje za računarom
anatomski naslon za stolicu sa masažerom za pravilno sedenje za računarom

Ova potpora za leđa je jednako preporučljiva i mlađim i starijim osobama, bez obzira na to da li već pate ili ne od bolova u donjem delu leđa

anatomski naslon za stolicu

5 TOP razloga za kupovinu potpore sa masažerom

  • Udobnije sedenje
  • Masaža leđa
  • Držanje tela u pravilnom položaju
  • Preventiva za kičmu
  • Veća produktivnost

Anatomski naslon za stolicu sa masažerom za pravilno sedenje za računarom možete naručiti na narednom linku https://svastaraprodaja.rs/product/anatomski-naslon-za-stolicu-sa-masazerom-za-pravilno-sedenje-za-racunarom/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *