Savršeno praktičan poklon za dečka

Korisne ideje za najbolji poklon za dečka

Razmišljate šta odabrati kao poklon za dečka? Bliži se njegov rođendan, vaša godišnjica ili samo želite pokazati koliko gavolite, pogledajte listu koju smo vam pripremili i iznenadite ga.

Nema ništa lepše kada se dvoje mladi vole. Kada jedno drugom žele da ulepšaju svaki dan, svaki sat. Kada ta ljubav traje, to je ono pravo.

Bilo da je reč o vašem samo potencijalnom ili redovnom dečku, o mužu ili prijatelju. Pored osmeha, skuvanog ručka i ispeglane košulje, ponekad i njemu treba pokloniti neki originalni poklon.

Postavlja se često pitanje šta kupiti kao poklon za dečka?

Zahvalnost prema njemu sa prigodnim poklonom što je vaš život ispunio neizmernom ljubavlju, srećom i mnogo brige o vama.

Ideje za poklon za dečka bez obzira na temperament i stil zivota

1.Iron Gym šipka za vežbanje

Poklon za dečka

Idealan poklon za dečka ukoliko je u sportskom fazonu, voli da vežba i vodi računa o svom izgledu.

Iron Gym šipka za vežbanje daje sjajne rezultate po pitanju snage i izgleda.

Omogućava 4 vrste vežbi:

 • Zgibove
 • Trbušnjake
 • Sklekove
 • Propadanja

5 TOP razloga zbog čega je Iron Gym šipka idealan poklon za dečka:

 • Ne gubi vreme na odlaske u teretanu
 • Štedi novac koji bi se dao na mesečnu članarinu
 • Može vežbati onda kada je raspoložen, i nije primoran da poštujete termine u teretani
 • Postiže isti efekat kao u teretani za pravilno definisanje figure i veću izdržljivost
 • Iron Gym ne mora biti samo kao poklon za dečka, već je može i vi koristiti 🙂


2. Fleksibilno uveličavajuće kozmetičko ogledalo

poklon za dečka

Koliko puta im se samo desilo da se poseku usled nedovoljnog pregleda i osvetljenja. Ovo specijalno ogledalo će im itekako koristiti.

Ultra fleksibilno ogledalo sa led svetlom značajno uveličava, što će olakšati proces, jer će svi detalji biti savršeno vidljivi. Takođe, LED pozadinsko osvetljenje rešiće problem nedostatka osvetljenja.

Iskoristite ovu jedinstvenu AKCIJU i već danas poručite ogledalo kao veoma praktičan poklon za dečka!
3. Najpraktičniji aparat za kokice

Najpraktičniji aparat za kokice je idealan poklon za dečka pogotovo ukoliko voli mnogo da gleda filmove i serije. Lako i efikasno se spremaju za svega par minuta i više nego jednostavno bez potrebe bilo kakvog kuvarskog umeća.4. Laser olovka

Još jedan veoma praktičan i koristan poklon pogotovo ako je sklon majstorisanju i popravkama 🙂

U pitanju je potpuno revolucionarno otkriće u vidu Laser bond 5 second fix alatke koja je vrlo praktična, jednostavna za upotrebu i efikasna kada je popravka najrazličitije palate stvari u pitanju.

5. Dust Daddy

Dust Daddy je specijalan usisivač za kompijuter, tastaturu, kamere, fotoaparate, kola i police i kutije sa raznim alatima.

Šta između ostalog može da očisti ovaj mala ali efikasan mini spravica i zašto je savršeno pogodna ?

 • Tastaturu
 • Kasetu u kolima,
 • deo oko ventilacije,
 • prostor između sedišta
 • Kompjuterske komponente
 • Biljke
 • Kutije sa sitnim delićima o alatima6. Mesec lampa

mesec lampa

Mesec je bio božanski i očaravajući simbol u ljudskoj istoriji, koji donosi misteriju, radost, olakšanje i romantiku. Mesec otkriva potencijal prostora.

Postoji interakcija između ljudi i njihove okoline, jer naše okruženje utiče na naš um i emocije. Inspirisano Mesecom, ovo umetničko delo će uneti radost u život. Sjajan izbor za poklon za dečka.

Prepustite se mesečini. Neka pun mesec lampa u domu osvetli prostor i um. Ovde možete Naručite poklon!7. Potpora sa masažerom

Ako se Vaš dečko bavi programiranjem, web dizajnom ili nekim drugim poslom koji zahteva vreme provedeno pred računarom i višečasovnim sedenjem ovo je odličan poklon za dečka koji će mu itekako koristiti.8. Masažer za sedište

Masaža na svakoj vrsti sedišta, pa čak i u ležećem položaju

Takođe još jedan genijalan poklon, pogotovo ako dugo vremena provodi u sedećem položaju i ako voli da se masira.

Možete da ga „instalirate“ gde god želite: na sedište u autu, kod kuće u fotelji, na poslu u kancelarijskoj stolici. Ovaj ultraefikasni masažer za sedište masira cela leđa i moći ćete da ga koriste koliko god želite. 9. Višenamensko jastuče sa masažerom

poklon za dečka

Ko danas još ne voli da uživa. Pogotovo ako ne mora ništa sam da radi.

Višenamensko jastuče sa masažerom odlično je za masažu gotovo svih delova tela: za masažu vrata, nogu, leđa, a pružiće vašem dečku i dodatni komfor i podršku lambalnom delu ako ga stavi na stolicu dok sedi. Pružiće mu relaksaciju i užitak baš kao prava shiatsu masaža!10. Automatska pumpa za vodu

Neverovatno praktičan poklon na kojem će Vam Vaš dečko biti neizmerno zahvalan. Pogotovo ako je sklon prosipanju vode i mrzi ga da se saginje svaki put kako bi sipao vodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *