Pokloni za Rođendan

Zanimljivi i praktični pokloni za rođendan 🙂

Pronaći dobar i originalan poklon za rođendan dragoj osobi uglavnom zna da izazove glavobolje. Uglavnom mnogi naši proizvodi spadaju u ovu kategoriju, ali napravili smo selekciju, posebno sortiranu, odabranu tj. našu preporuku za poklon za rođendan.

1. Mesec lampa

Pokloni za Rođendan

Mesec je bio božanski i očaravajući simbol u ljudskoj istoriji, koji donosi misteriju, radost, olakšanje i romantiku. Mesec otkriva potencijal prostora.

Postoji interakcija između ljudi i njihove okoline, jer naše okruženje utiče na naš um i emocije. Inspirisano Mesecom, ovo umetničko delo će uneti radost u život. Sjajan izbor za poklon.

Prepustite se mesečini. Neka pun mesec lampa u domu osvetli prostor i um. Ovde možete Naručite poklon!2. Svetleća kutija za poruke sa 80 simbola

Svetleće kutije su postale pravi hit u domovima! One su beskrajno zabavne, jer nikada ne moraju biti iste! Možete po njima da „pišete“ svaki dan nešto drugo, nešto zanimljivo, nešto bolje nego što ste juče „napisali“!

Svetleća kutija krasi brojne moderne domove, a sjajan je detalj kako za dnevnu, tako i za spavaću, dečiju sobu. Dekorativna je i interesantna čak i kada je ugašena, ali kada svetli ima još veću draž. Po rečima mnogih koji je imaju, ona kao da daje prostoru na ušuškanosti, daju onaj „cosy“ momenat. Iako ne svetli previše i nije u tome „caka“, ipak može poslužiti i kao neka lampa koja vam daje taman dovoljno svetla da ne budete u potpunom mraku.3. Mrežasta lampa od ratana

Sjajna ideja za dekoraciju životnog prostora! Ova mrežasta lampa učiniće omiljeni kutak još prijatnijim za uživanje, daće mu dodatnu toplinu, a pritom će pored ukrasnog momenta imati i korisnu funkciju, te će osvetliti prostoriju. Savršena ideja kada su u pitanju pokloni za rođendan4. Masažer za sedište

Takođe još jedan genijalan poklon, pogotovo ako osoba dugo vremena provodi u sedećem položaju i ako voli da se masira.

Možete da se „instalira“ gde god želite: na sedište u autu, kod kuće u fotelji, na poslu u kancelarijskoj stolici. Ovaj ultraefikasni masažer za sedište masira cela leđa i moći ćete da ga koriste koliko god želite. 5. Sokovnik ZA PONETI na USB punjenje

Zdravi napici za imunitet - Sokovnik ZA PONETI na USB punjenje
Zdravi napici za imunitet – Sokovnik ZA PONETI na USB punjenje

USB sokovnik za poneti je najpraktičnija stvar za zdrave, ukusne i osvežavajuće napitke koje možete da pravite gde god da se nalazite! Možete da ga koristite ne samo u kući, na poslu, već i na izletu, u kolima, bukvalno bilo gde!

6. Posuda za grejanje hrane za zdrav obrok na poslu

Posuda za grejanje hrane za zdrav obrok na poslu je idealna ako želite konačno da prestanete da jedete po raznoraznim fast food-ovima i pekarama tokom svog radnog vremena ili dok ste na fakultetu ili u školi. Ona vam omogućuje da pripremite zdrav i ukusan obrok kod kuće, ponesete ga i bez problema zagrejete kada poželite da jedete uključujući posudu u struju.

7. Automatska pumpa za vodu

Neverovatno praktičan proizvod kada su u pitanju pokloni za rođendan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *